Home / Geen categorie / Mylene en Rosanne

Mylene en Rosanne

De zusjes Mylene en Rosanne komen naar Park Pret 2019!

Het opstellen van een verrassend en vernieuwend programma voor koningsdag was een lastige, maar leuke uitdaging dit jaar. Naast Mylene en Rosanne komen er nog vele andere leuke acts voorbij. Ook dit jaar dreigt het weer uit te lopen tot een spetterende dag vol plezier voor jong en oud. Naast Peter Loree, DJ Jan Smit en de New York Band, mochten de zusjes natuurlijk niet missen!

Wie zijn Mylene en Rosanne?

Op 12 februari 2000 werden de meiden geboren in Amsterdam, ze zijn opgegroeid in Badhoevedorp. De tweelingzussen zijn bekend geworden door hun deelname aan het Junior Eurovisiesongfestival 2013 met het nummer Double me. Mylene en Rosanne wonnen op 28 september 2013 de nationale finale en mochten daarom op 30 november 2013 Nederland vertegenwoordigen op het Junior Eurovisiesongfestival 2013 in Kiev. De tweeling eindigde hier als achtste. In 2014 was het de tweeling die de punten voor Nederland uitdeelde.

Mylene en Rosanne deden in 2010 en 2011 mee aan Kinderen voor kinderen. Feest voor iedereen was onder andere een liedje waarin zij te horen waren. Ze speelden onder andere ook in verschillende musicals. Zo had Mylene in 2012/2013 de rol van Kleine Fiona in Shrek de musical en was Rosanne te zien in 2012/2013 als de rol van blinde Nelly in Dik Trom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top