Home / Geen categorie / New York Coverband

New York Coverband

De New York Coverband

De full-size New York Band is een enthousiaste 6-mans formatie aangevoerd door een fantastische zanger en zangeres (Joep en Lisa). De band bestaat uit professionele musici die naast hun beroepsopleidingen ook allen reeds ruim hun sporen hebben verdiend in de muziekwereld. Zo heeft zanger Joep, sinds een paar jaar klaar met zijn conservatoriumstudie, tijdens zijn studie al een enorme hoeveelheid podium ervaring opgedaan, op zowel kleine- als grotere podia met theaterproducties, coverbands en eigen muziek.

De energie van de zanger en zangeres spat van het podium af als ze zingen. Het publiek krijgt hun lach niet van hun gezicht, omdat je niets anders kan dan genieten als je naar de New York Coverband aan het kijken bent. De band past hun volume en repertoire aan op de situatie waar ze moeten spelen, hierdoor vormen zij voor elk feestje een succes! Een bruiloft of juist een feesttentje, niets is te gek!

Naast een repertoire van pop- en rock klassiekers, worden de actuele hits niet vergeten. Zij spelen nummers van Lady Gaga, Gers Pardoel, Triggerfinger en Kings of Leon met net zoveel plezier gespeeld als de klassiekers van bijvoorbeeld de Rolling Stones, Tina Turner en Guns ’n Roses.

De band werkt continue aan het up-to-date houden van het repertoire. Geen concert is hetzelfde en de band betrekt zoveel mogelijk het publiek bij de shows. Zo kan het publiek altijd verzoeknummers doorgeven. Wilt u graag met ze meezingen? Geen probleem! Als je het aandurft om mee te zingen kan je van tevoren naar ze toe gaan. Verder op de avond zoekt de band dan een geschikt moment uit om u te laten schitteren!

New York Light

Voor kleinere feesten, kleinere podia, een receptie of elk ander kleiner evenementje, is er de New York Light! De New York Light bestaat uit 4 muzikanten in plaats van 6, aangevoerd door de zanger of de zangeres. Het repertoire blijft heel breed. Het is alleen voor een kleiner budget en daardoor veel toegankelijker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top