Home / Geen categorie / Zanger Peter Loree

Zanger Peter Loree

Bekend van het feestteam!

Wat leuk dat hij komt! Dat is de reactie die wij veel voorbij horen komen. Peter Loree komt naar Park Pret in Waddinxveen! De zanger met de vele kroegenkrakers is bij velen bekend!

Peter Loree begon zijn carrière als zanger/entertainer in de bekende Après Skihut in Rotterdam. Na een lange tijd gezongen te hebben in dit feestcafé, heeft hij samen met zijn collega ‘Het Feestteam’ opgericht. Met ‘Het Feestteam’ scoorde Peter diverse Top 100 hits en heeft hij opgetreden op de grootste podia van Nederland en is hij meerdere malen uitgeroepen tot ‘Beste Feestact van Nederland’.

In maart 2011 kwam Peter Loree met de releases van zijn eerste solosingle’s ‘Ik doe wat ik wil’ in samenwerking met DJ Michelski, zijn eigen single ‘Kom van dat dak af’ en ‘Marianneke’ in samenwerking met DJ Coenio. Peter Loree geeft aan ieder nummer, bekend of onbekend, zijn eigen ‘twist’, en maakt zo van ieder lied een absolute feestknaller.

In 2012 kwam Peter Loree met het concept 52WekenFeest. Peter heeft in dit jaar samen met 9 gerenommeerde feestDJ’s 52 feestsingles uitgebracht in 52 weken.

Ook in 2013, 2014, 2015, 2016 en 2017 heeft Peter alweer verschillende singles uitgebracht en er komen er nog meer!

Dit jaar in Waddinxveen!

Van 16:00 tot 16:30 uur zal Peter Loree live te zien zijn in Waddinxveen! Bent u erbij? Met Peter Loree wordt Park Pret gegarandeerd een feestje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top