Home / Event / Park Pret 2019 in Waddinxveen!

Park Pret 2019 in Waddinxveen!

Park Pret 2019 in Waddinxveen!
Apr
27

Park Pret 2019 in Waddinxveen!

Ook in 2019 is er op koningsdag weer Park Pret in Waddinxveen! Stichting Nationale Feestdagen Waddinxveen is weer druk bezig met de organisatie. Het programma voor zaterdag 27 april is dan al bijna compleet!

De leukste speeltoestellen en luchtkussens zullen dit jaar ook weer van de partij zijn. Voor maar €2,- kun je al een bandje voor uw kind kopen. Met dit bandje mag uw kind de hele dag onbeperkt gebruik maken van alle luchtkussens en speeltoestellen!

Welke artiesten zijn er al bekend?

Er zijn al verschillende artiesten bekend die komen optreden tijdens koningsdag! Peter Loree, DJ Jurgen, DJ Jan Smit, Mylene en Rosanna en de New York Band zijn 27 april 2019 te zien en te horen in Waddinxveen. Studio Da Danza On Stage en Iris Performing Arts komen ook voorbij!

De burgermeester zal Park Pret openen en de voorzitter zal afsluiten met een slotwoord. Natuurlijk kan een toegift van de band niet missen aan het einde van de dag na het zegje van de voorzitter!

Wij hopen u te zien op Park Pret 2019 in Waddinxveen! Op de hoogte blijven van welke fantastische acts er nog meer komen? Hou dan vooral het programma in de gaten via https://snfwaddinxveen.nl/parkpret-programma/!

Top