Home / Event / Pieter van der Zweep toegevoegd aan Avondprogramma!

Pieter van der Zweep toegevoegd aan Avondprogramma!

Pieter van der Zweep toegevoegd aan Avondprogramma!
Apr
21

Zanger Pieter van der Zweep toegevoegd aan het Avondprogramma!

Tijdens het drukken en verspreiden van het programma voor ParkPret 2017 is er achter de schermen nog hard gewerkt aan de laatste puntjes op de spreekwoordelijke ‘i’ voor het avondprogramma. Naast een spetterende show van De Wannebiezz en Feest DJ Jurgen is niemand minder dan Pieter van der Zweep toegevoegd aan het spetterende avondprogramma!

Wie is Pieter van der Zweep?

Pieter van der Zweep, 28 jaar oud en afkomstig uit Groningen, is een aanstormend Nederlands talent en wordt dé muzikale belofte van de komende tijd genoemd.

Zijn singles Je Neemt Me Mee en Zal De Liefde Winnen zijn inmiddels niet meer weg te denken van de landelijke radio en ook met de nieuwe single Dansen lukt het Pieter opnieuw om een breed publiek aan te spreken met knallende, Nederlandstalige popmuziek.

Pieter heeft in zijn muzikale carrière inmiddels al enige hoogtepunten mogen beleven. Zo bereikte hij de finale van het Radio 538 Demo Duel en won hij glansrijk de Life4You Talentbattle bij Carlo & Irene op RTL4. Zijn debuut single Door Jou werd op SBS6 uitgeroepen tot Hart van Nederland Zomerhit, hij gaf een spetterend optreden in Nederland Muziekland en hij zong tijdens 3FM Serious Request een duet met Laura Jansen in het Glazen Huis. Ter ere van het vijfjarig bestaan van radiozender 100%NL nam Pieter het duet Vijf Jaar op, samen met zangeres DO en speciaal voor de bioscoophit Smoorverliefd met o.a. Johnny de Mol en Anna Drijver, maakte Pieter de gelijknamige soundtrack: Smoorverliefd.

Afgelopen jaar is Pieter, samen met zijn vaste songwriter/producer Robert Dorn de studio ingedoken om te werken aan het langverwachte debuutalbum Dichterbij. Dichterbij, staat voor de volgende stap in Pieters muzikale avontuur: dichter bij zichzelf en dichter bij het publiek, met maar liefst 15 songs. Daarmee is het album een vernieuwende en eigentijdse popplaat geworden waarop de zanger laat horen dat hij zijn hart en ziel heeft verloren aan de Nederlandstalige muziek. De afwisseling van krachtige popsongs, vrolijke beats en gevoelige (power)ballads maakt Dichterbij tot een plaat met een volwassen sound waarop Pieter laat horen dat hij er meer dan ooit klaar voor is om zijn muzikale belofte waar te maken.

Top