Home / Event / Spektakel!

Spektakel!

Spektakel!
Apr
27

Dit jaar weer een spektakel?

Al een paar jaar heeft Waddinxveen al de allerleukste speeltoestellen en luchtkussens staan op koningsdag. Voor een heel klein bedrag kan uw king al de grootste plezier beleven met alle attracties! Natuurlijk kunnen dan ook dit jaar de tofste speeltoestellen en luchtkussens niet missen! Ook dit jaar is er weer heel veel te beleven.

Spektakels!

In 2017 verraste wij jullie al met een groot spektakel! Dit was namelijk de unieke Sky-Watch attractie die u, samen met 23 anderen tot maar lieft 60 meter de lucht in hees. In de Sky-Watch had je een prachtig uitzicht over Waddinxveen.. en met een beetje geluk tot ver daar buiten!

Vorig jaar, 2018, maakte de Sky-Fall en de Sweeper koningsdag tot een spektakel. Een vrije val van de Sky-Fall, dat was voor vele een spannende maar fantastische ervaring. “Blijf staan!” is wat veel ouders riepen naar hun kinderen, de kinderen die zo lang mogelijk moesten blijven staan op de Sweeper. Een attractie waar ze over de draaiende arm moest springen.

Dit jaar ook?

Ook dit jaar staat er weer een spektakel te wachten! Een attractie die nog nooit ergens heeft gestaan! Het word een supergrote en superleuke attractie voor kinderen. Bent u benieuwd wat het zal zijn? Kom dan naar ParkPret op 27 april 2019!

Top